Alle medarbejere hos Jesper Thams Design & Polster

Historien

i 1923 startede min farfar, Georg Otto Thams, som møblpolstrer i Vejen. Det var traditionel møbelpolstring med det gode håndværk for øje, og de til den tid hørende opgaver med ombetrækninger og bl.a. også reparationer af seletøj til heste, der gav brødet på bordet.

Sidenhen kom min far, Verner Thams, ind i firmaet efter endt læretid i Århus. På det tidspunkt var der en god vækst i samfundet og produktion af møbler blev hovedområdet firmaet beskæftigede sig med. I løbet af slut 1950érne og 1960érn nåede firmaet sit højeste med 70 ansatte.

Op gennem 70érne og 80érne stabiliserede firmaet sig med omkring 25 ansatte og produktionen var stadig sofaer og stole i den bedre ende af kvalitets-skalaen.

I 1990érne og helt op til 2009 blev konkurrencen fra lavtlønslande efterhånde så skarp at produktionen måtte stoppe.

Idag produceres kun få møbler i Danmark.

28 års erfaring og 3. generation

Jeg har nu arbejdet med møbelproduktion, ombetrækninger og hynder til private og erhverv i 28 år og er således  3. generation i familien Thams.

Hos mig prioriteres kvaliteten højt, lige som kundetilfredsheden. Det er vigtigt at kunden bliver tilfreds med møblet.

Ud over at producere hynder og ombetrække møbler er jeg også freelance konsulent på polsterområdet for foreningen Dansk Møbelkontrol. 

Dansk Møbelkontrol er en forening af danske møbelproducenter der priortere kvaliteten i højsædet og som herved har underlagt sig uvildig kontrol af fagfolk.

Jeg besøger løbende nogle af de bedste tilbageværende polsterfabrikker, der stadig producere i Danmark, og dermed holder de danske håndværkstraditioner ved lige.

Verner Thams igang på værkstedet, 1954

Georg Otto Thams og Verner Thams ved firmaets 50 års jubilæum i 1973

Tak til Vejen Kommune for den fine pris.

Kundeservice på 71 96 99 84
Kronborgvej 5, Veerst, 6600 Vejen
Mandag-torsdag 9-16 Fredag 9-13
(lav telefonisk aftale inden besøg)
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk